Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Politisk humor på hög nivå

Riksdagsman Richard Jomshof (SD) har på Facebook delat med sig att ett i mitt tycke mycket humoristiskt brev som inkommit till Sverigedemokraternas kansli!

“Hej, Fick idag veta att Richard Jomshof är gamman synthare! Läste det på Flashback, det är HELT OACCEPTABELT att en syntharjävel kommit så långt inom partiet. Jomshof är väldigt bra iofs men en kärringsynthare går inte att ha på viktiga platser! Nu slänger ni in en hårdrockare med svallande vackert hår och ballar av stål så tar ni in några procent lagom till valet.”

Som illustration passar det perfekt med nedanstående underbara intervju från 1998 med Richard och de övriga dåvarande bandmedlemmarna i Elegant Machinery, dvs Robert Enforsen och Johan Malmgren.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>