Arkiv

Bokbörsen

Richard Jomshofs anförande

Här kommer hela Richard Jomshofs (SD) omtalade fyra minuter långa anförande från gårdagens allmänpolitiska debatt i riksdagen. Strax innan slutet av de fyra minuterna får Richard in en riktig fullträff:

“Sverige är på väg mot en systemkollaps. Skulden för detta ligger hos övriga sju partier, hos de politiker även i denna sal som företräder dessa partier – dessa många gånger infantila politiker och partier som lever i någon sorts vanföreställning. Man tror på fullt allvar att lösningen på integrationsproblemen heter mer massinvandring och mer islamisering och att hålen i välfärden kan lagas med pengar som växer på träd eller faller som manna från himlen.”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>