Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Kul reklam, men konstigt…

… att inga vänstertomtar eller “politiskt korrekta” människor reagerat på denna reklam som finns i skyltfönstret på en glasögonaffär på Ronnebygatan och meddelat gammelmedierna! Idag ändras ju namn på bakverk – seriealbum och barnböcker censureras och allt kallas Sveriges mest uttjatade ord “rasism“. De senare fallen borde kallas “historieförfalskning” och är ungefär samma sak som skedde i de gamla kommunistdiktaturerna. Skyltningen på bilden är enbart rolig, men det skulle förvåna mig mycket om den inte snart blir borttagen.

Kul reklam, men konstigt...

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>