Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Är det skämt eller allvar?

Vi gick förbi Röda Korsets KupanPantarholmen idag och tittade som vanligt in en sväng och hittade några rätt trevliga småsaker. Sen var det något på en hylla som tilldrog sig min uppmärksamhet! På en hylla stod en tom liten lingonburk och jag undrade hur den hade hamnat där? Lyfte ned den och den var prissatt med “5.00” och kunde inte motstå att ta ett par bilder. Frågan är om det är ett skämt eller tror de verkligen att någon skulle betala fem kronor för en tom liten lingonburk? Det går ju att hitta otaliga sådana i kärl för glasåtervinning.

Är det skämt eller allvar?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>