Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Lamborghini i “staun”

Bilden nedan tog jag i slutet av förra veckan och jag visste inte exakt vad det var för bil. Kollade Google på bilnummer och den fanns på bild tillsammans med flera andra bilar i Spanien tidigare i år då den antagligen transporterades till Sverige tillsammans med många andra svenskregistrerade lite mer kostsamma bilar. Att bilen var ovanlig kunde jag givetvis se där den stod parkerad vid Stortorget och flera intresserade förbipasserande fotograferade med sina mobiler. Bilden nedan tog jag vid Militärhemmet när bilen just startat och antagligen var på väg att lämna Karlskrona. Nu har jag kollat lite fakta och bilen är en Lamborghini Avendator LP 700-4 med 700 hästkrafter. Maxhastigheten är 350 km/tim och 0-100 kr/tim går på hisnande tre sekunder! Priset kanske någon undrar och det är cirka 2,6 miljoner svenska kronor plus moms!

Lamborghini i "staun"

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>