Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Avskedsgåva till Reinfeldt

Igår var det första partiledardebatten i Sveriges Riksdag efter valet och den var som alltid intressant att följa (hela debatten finns på riksdagens hemsida). I själva debatten var det ingen tvekan om att Jimmie Åkesson (SD) som vanligt var bäst! Nu även en klar fördel för Sverigedemokraterna att vara tredje största parti och därmed få sin taltid i alla debatter direkt efter Socialdemokraterna och Moderaterna. Det är ju ofta mycket långa debatter med anföranden och många replikskiften, så en klar fördel att få anföranden så tidigt för många orkar helt enkelt inte följa varken hela partiledardebatter eller övriga debatter, vilket missgynnar småpartierna.

Det var även avtackning för statsminister Fredrik Reinfeldt (M) som fick mest värmande ord och presenter från övriga sju partiledare! Nedan kommer Jimmie Åkessons mycket trevliga avskedsgåva till Fredrik Reinfeldt!

1 comment to Avskedsgåva till Reinfeldt

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>