Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Nedlagd Converseaffär

Efter ett par år har nu butiken som bara sålde skor från Converse ned verksamheten och det var “utförsäljning” förra veckan. Är lite förvånad att affären höll ut så länge, för det var ingen större skillnad i pris mot märkesaffärerna där skorna kostar 700-800 kronor. Butiken nedan började med 480 kronor och höjde sedan till 580 kronor och det måste vara svårt att motivera en så liten prisskillnad. Jag vet inte var affären hämtade sina Converse, men jag har i många omgångar köpt sådana skor på de stora märkesmarknaderna i Beijing och priset (efter prutning) är alltid 50 kronor (om man vet att det är rätt pris). Har själv aldrig använt just Converse, men jag har säkert köpt ett 30-tal par till vänner och bekanta för Kinapriserna och aldrig fått några klagomål.

Nedlagd Converseaffär

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>