Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Moralpanik i Skurup

Skurup i sydvästra SkåneI lilla Skurup öster om Malmö har en ordentlig panik utbrutit sedan 79 procent av eleverna i Nils Holgersson-gymnasiet utnyttjade sin demokratiska rättighet och röstade på Sverigedemokraterna. Det kan dock inte tolereras tycker Socialdemokraternas förstanamn i Skurup som vill skicka eleverna på “demokratikurs“. Rektorn på skolan håller dock inte med utan säger att “- Det är ett demokratiskt val. Vad eleverna röstar på kan inte jag ifrågasätta” och det är bara hålla med till hundra procent! Läs mer på:

Kvällsposten: Här röstade 80 procent av skoleleverna på SD

Fria Tider: “SD vann skolval – nu skickar S eleverna på åsiktskurs”

1 comment to Moralpanik i Skurup

  • Matts

    Tiden innan och efter valet har verkligen bekräftat vart Sverige är på väg, DDR 2.0

    Åsiktsförföljelse, åsiktsregistrering, hot om våld, mordhot etc.
    Massmedier som ljuger och vinklar. Tyckare och förstårsigpåare som ska uppfostra svenskarna att ha “rätt” åsikter. Politiker som istället för att följa folkets vilja ingår oheliga allianser vars enda syfte är att utesluta SD. Ingen dialog inga diskussioner ingen tankeverksamhet. En hjärndöd sosseledare som direkt avfärdar 13% av röstberättigade svenskar, där svetsade han nog in sig i ett hörn.

    Det brinner i en när man ser/hör dessa förbannade syltryggar som inte tar sitt demokratiska ansvar.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>