Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

(SD) är aktiva i Karlskrona

Efter en månad på lasarettet och en vecka hemma kändes det bra att komma utomhus en liten stund idag. Har tyvärr missat hela valrörelsen, men det fanns saker som fick gå före denna gång. Enda besöket ute var faktiskt annars på Trossö Vårdcentral i bakgrunden i måndags för diverse provtagningar. Har dock följt Sverigdemokraterna via Facebook när jag haft ork tillräckligt på lasarettet. Fantastiskt jobb som alla har gjort och det ska bli intressant att se inte bara riksresultatet utan även resultat för de olika delarna av Karlskrona på söndag kväll! Sex partivänner på plats klockan 16.00 en torsdag vid valstugan är enormt, fr v Christoper, Martin, Göran Camilla, Kalle och Lotta! Carl XI övervakar och tycks ha fått en ny värja om jag inte ser fel?

(SD) är aktiva i Karlskrona

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>