Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Tack för alla hälsningar!

Det var “nära ögat” vid två tillfällen under en månad på lasarettet, men nu är jag hemma igen. Får se hur mycket jag hinner blogga! Det känns inte som det allra viktigaste just nu!

2 comments to Tack för alla hälsningar!

 • fd K-a-bo

  Glädjande besked..Krya på dig nu och försök att röra på dig, sådant är alltid nyttigt även den minsta sorten!
  Ska nog ta ut hojen i helgen, tanka, och dra en repa ner till staun (23mil), om inte annat för att lägga blomma på föräldrarnas grav.
  Sjukhus är ju en plats, vilket jag ju tidigare antytt, idag sparkas ut ifrån när man kan börja öppna ögonen. “Vård” är dyrt och tar pengar från prioriterade “viktigare områden”.
  Jag vet, min eftervård inställdes pga “resursbrist”.
  Vi får också hoppas att fler “kan öppna ögonen” och inför valet lärt sig förstå vad som händer med Sverige idag!

 • Karlskronabloggen

  Tack. ja så är det! Fantatisk eftervårddnad av underbara läkare, sköterskor och annan personal. En del av de senare är absolut underbetalda, men det får bli en annan historia vid tillfälle!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>