Arkiv

Bokbörsen

Jimmie till “staun” 6 augusti

Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna inleder valkampanjen med sommartalet i Sölvesborg på lördag! Efter det har Jimmie massor av inbokade tal flera gånger per dag och onsdagen den 6 augusti kommer han till Klaipedaplatsen och håller tal mellan klockan 15.00 och 16.00. Här kommer en bild från hans mycket välbesökta tal på samma plats innan EU-valet.

Passa även på att träffa Sverigedemokraterna under Karlskrona Skärgårdsfest kommande helg. Liksom förra året finns tältet utanför NordeaRonnebygatan och där finns gratis flaskor SD-vatten, kaffe, te, saft mm!

Några av autografjägarna med Jimmie Åkesson efter talet

Några av autografjägarna och de som ville ta “selfies” med Jimmie Åkesson efter talet innan EU-valet.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>