Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Rödakorskvinnans död

Facebook har det varit mycket på tapeten om den 71-åriga volontären på Kupan i Falun som blev utsatt för en väldigt osmaklig smygfilmning gjord av en grovt kriminellt belastad person som han sedan lade ut på Facebook. Röda Korset agerade genom att avskeda volontären och Aftonbladet och andra gammelmedier frossade i att hon hade fel “värdegrunder” trots att det var helt normala åsikter i hela den inspelade intervjun.

Krönikören Julia Caesar på danska Snaphanen har tagit upp ämnet tidigare, men nu när volontären hastigt och oväntat avlidit kommer hon med en ny mycket stark krönika! Jag kan rekommendera alla att läsa för att förstå hur totalt sinnessjukt Sverige blivit de senaste decennierna! Ett citat från krönikan:

“… som vanligt gick till sitt oavlönade arbete i Röda korsets butik Kupan i Falun fredagen den fjärde april hade hon ingen aning om att hon hade fel värdegrund. Hon hade heller ingen aning om att det var en dag som totalt skulle förändra hennes liv och en kort tid senare avsluta det.”

Snaphanen – Julia Caesars Söndagskrönika – Värdegrunden skördar liv

Rödakorskvinnans död

Bilden är från Kupan i Karlskrona, men det ser faktiskt nästan likadant ut som i Falun på bilden i krönikan!

4 comments to Rödakorskvinnans död

 • per johanson

  Är väl självklart att arbetar man för Röda Korset skall man inte göra skillnad på grund av var människor är födda.

 • Tjalle

  Håller helt med !
  Men hur skev det svenska samhället blivit syns väl på det faktum att Julia Caesar ser sig nödgad att publicera över en dansk server !

 • Karlskronabloggen

  Precis Tjalle och “Julia Caesar” kan ju inte ens skriva under sitt riktiga namn p g a den totalt absurda politiska korrekthet som gäller i det som en gång var Sverige.

 • Tjalle

  Mitt ovan uttryckta “Håller helt med !” syftar till blogginlägget.

  @Per Johanson
  Det gjorde ju inte RödaKors-tanten heller.
  Hon påpekade bara det orimliga i att all världens folk söker sig till Sverige och förväntar sig att kunna få jobb och uppehälle.
  Om Sveriges resurser vore oändliga så vore det hela inget problem.
  Men, men …

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>