Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Tack för uppskattningen!

Dagens gamla bild kommer från Saltö och är ett vykort med ett motiv avsändaren själv målat och som kom med “gammelposten” idag. Som jag skrivit flera gånger tidigare får jag rätt ofta positiva omdömen om Karlskronabloggen när jag möter personer “på staun” och det har hänt mer än ett tiotal gånger nu. Annars mest via e-post eller kommentarer i bloggen och särskilt när det gäller att människor fått upp ögonen för för politikerna och de “traditionella” mediernas censurering av verkligheten i dagens Sverige.

Fast idag första gången i form av ett vykort med en “kaulskronit” från Björkholmen som avsändare (men som numera lever en annan del av landet) i form av hans egen målning från Saltö för mer än 50 år sedan.

Stort tack för uppskattningen av Karlskronabloggen! Ett vykort som går till samlingen!

Stort tack för uppskattningen!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>