Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

När kommer böterna?

Denna vackra gamla Austin Hillman hade jag med på bild även förra sommaren när den fick böter i Norra Möllebacksgränd. Nu har den stått över en vecka på samma plats igen och om jag tolkar reglerna rätt så är maxtiden sju dagar i rad när det gäller grön zon. Här är det dock blå zon som gäller och då antar jag att samma regler som tidigare gäller med max ett dygn i sträck, men det är nog sällan nån får böter för bara enstaka dygn. Dock sticker ju denna bil ut rätt rejält från övriga bilar, så vi får se när böteslappen dyker upp!

När kommer böterna?

2 comments to När kommer böterna?

 • Fd K-a-bo

  Är själv rätt ofta och försöker parkera på Norra Möllebacksgränd och de rutade p-platserna är oftast alltid ockuperade så det får bli på gatan och även där är det ofta fullt.
  Så just i detta fall ogillar jag denna olagliga långtidsparkering.
  Men bilen kanske tillhör någon inom stauns elit, kändis, politiker och i så fall så gäller ju vanligen andra regler..

 • Karlskronabloggen

  Ja, det ska gudarna veta att det är svårt med parkering i och kring Norra Möllebacksgränd. Vi har sex platser i bostadsrättsföreningen, men de är oftast upptagna. Kommunen tog även bort fem platser inne i gränden och kallade det en “brandgata” som nu håller på att växa igen totalt.

  När det gäller bilen kan det säkert vara som du skriver, alternativt att det är någon med goda kontakter hos parkeringsövervakaren Securitas.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>