Arkiv

Bokbörsen

“Bugpeople” på besök

Dagens Bild har faktiskt några veckor på nacken och visar en märkligt utsmyckad gammal “Folkvagn” på Hantverkaregatan! På dekalen i bakrutan står det “Bugpeople” vilket är en sammanslutning av personer som gillar Volkswagen, inte bara just dessa gamla “bubblor” (beetle) med anor från 1938 utan även andra typer av märket, t ex den vackra Karmann Ghia. Det räcker dock inte med att man är ägare till en vanlig Volkswagen för att bli medlem i Bugpeople utan man måste visa att man verkligen har en brinnande passion för bilmärket och det kan man exempelvis visa med bilder på sin egen bil i forumet på Bugpeoples hemsida!

Volkswagen – The Bugpeople Mafia

"Bugpeople" på besök

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>