Arkiv

Bokbörsen

Demoskop juni 2014

Den första opinionsmätningen för juni 2014 har nu kommit och det är Demoskop som presenterar den! I svallvågorna efter EU-valet är det de tre vinnarna där som går starkt framåt i form av Miljöpartiet, Sverigedemokraterna och Feministiskt Initiativ. De stora förlorarna är Moderaterna och Socialdemokraterna som backar rejält jämfört med resultatet i Demoskops senaste mätning förra månaden.

Feministiskt Initiativ är inte med i staplarna nedan, men fick 4,4 procent i denna undersökning! Värt att notera är även att hela 20 procent av de tillfrågade sa sig vara “osäkra” när de blev tillfrågade!

Demoskop juni 2014

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>