Arkiv

Bokbörsen

100 dagar till Val 2014

Idag är det exakt 100 dagar kvar till Val 2014 och det illustreras med en bild från Jimmie Åkessons sommartal i Sölvesborg 2013! I år blir sommartalet lördagen den 2 augusti och platsen blir liksom tidigare Fyra Årstiders Park. Det pratades annars efter förra året att Sverigedemokraterna skulle välja en ny plats för sommartalet eftersom parken helt enkelt är för liten p g a det enorma intresset. Infällt på bilden är också den populära Heja Jimmie-skylten som lanserades av en ensam man mitt inne bland vänsteraktivisterna som försökte störa Jimmies tal i Karlstad förra månaden och som sedan spreds som en löpeld.

100 dagar till Val 2014 - Bild från Jimmie Åkessons sommartal i Sölvesborg 2014

Jimmie Åkesson sommartalar förra sommaren inför en nästan helt fylld Fyra Årstiders Park i Sölvesborg

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>