Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Klart för åtal mot Expressen

I december förra året startade Fria Tider en insamling för att åtala Expressens ansvarige utgivare Thomas Mattsson för de uthängningar av privatpersoner som tidningen gjort i samarbete med den kriminellt belastade Researchgruppen. Avpixlat och Exponerat var inte sena att haka på och en gemensam insamling startades för att åtala Thomas Mattsson. Beslutet att dra igång insamlingen fattades när Fria Tiders chefredaktör Widar Nord talat med en av de många uthängda, docent Jim Olsson från Västra Frölunda, som förklarade sig vara beredd att väcka enskilt åtal för förtal mot Thomas Mattsson.

Målet med insamlingen var en halv miljon kronor, vilket bedömdes som ett rimligt belopp i advokatkostnader och liknande och slutresultatet blev 525 000 kronor, som nu ställts till Jim Olssons förfogande för att gå vidare!

Fria Tider: “Docent målsägande i åtal mot Expressen”

Avpixlat: “Klart för åtal mot Expressen”

Exponerat: “Docent målsägande i åtal mot Thomas Mattsson och Expressen”

3 comments to Klart för åtal mot Expressen

 • Lars Ottosson

  Mycket starkt gjort av docenten att driva detta vidare

 • Tjalle

  Lite Off-Topic men apropå dina nyliga inlägg om Galgamarken:
  Ser hos Tino Sanandaji att denna statsdelen numera klassas som “utanförskapsområde” !!!

 • Karlskronabloggen

  Tack för tipset Tjalle, ska läsa lite mer senare! Kungsmarken på tionde plats bland Sveriges “utanförskapsområden” var heller inte helt oväntat!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>