Arkiv

Bokbörsen

(SD) tredje störst hos SCB!

Idag presenterade Statistiska Centralbyrån (SCB) sin stora valundersökning som kommer två gånger varje år. Nu tror jag inte för ett ögonblick att detta blir valresultatet den 14 september, men de “rödgröna” partierna får egen majoritet i denna undersökning, precis som i många andra senaste halvåret. Sverigedemokraterna behåller sin position som tredje största parti, men det som framförallt är intressant är att hela 21 procent av de tillfrågade inte ville svara eller sade sig vara “osäkra“. Det framgick ju tydligt vid EU-valet i söndags vilket parti som gynnas mest av detta när STV:s “Vallokalundersökning” slog helt fel för Sverigedemokraterna.

(SD) tredje störst hos SCB!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>