Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Röstat och klart!

Dagens Bild blir på Ehrensvärdska gymnasiet som var “min” röstlokal i EU-valet och det gick snabbt att lägga rösten eftersom jag hade valsedel med mig! Var även runt och kollade i de flesta av vallokalerna på Trossö så att alla valsedlar fanns på plats och det var som vanligt inga problem med trams som “försvunna” valsedlar för vissa partier. Det enda parti som hade personer på plats utanför som delade ut valsedlar var Socialdemokraterna som hade folk på plats vid fyra vallokaler. Ganska tröstlöst jobb kan tyckas, men en av tjejerna jag pratade med sa att de bara hade entimmarspass, så det var ingen större uppoffring.

Någon personröst blev det inte för min del utan jag tycker Kristina Winberg som nummer ett och Peter “Nalle” Lundgren som nummer två var en bra fördelning av Sverigedemokraterna. Visst kunde jag kryssat Johnny Skalin eller Pavel Gamov, men båda dessa kommer att göra mycket nytta i riksdagen efter höstens val.

Röstat och klart!

1 comment to Röstat och klart!

  • Fd K-a-bo

    Vi för väl vara tämligen nöjda med valutgången..
    Men, är svensken så lättlurad så att man så fullständigt gått på mediakampanjen för Schyman och även mp?
    Mp, det skenbart miljövänliga partiet och definitivt en katastrof för Sverige, för jobben och för de vanliga.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>