Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Gemytlig EU-debatt i skolan

Idag var det bokbord och även en debatt inför det kommande EU-valet i Törnströmska gymnasiet i Karlskrona. Bara fyra partier tog tillfället i akt att sprida just sin EU-politik inför ett femtiotal åhörare och jag tycker det var en mycket trevlig och bra debatt mellan fyra mycket bra debattörer. De som ställde upp var Magnus Manhammar (S), Lars Karlsson (C), Elin Petersson (M) och Björn Tenland (SD).

Just som debattör tycker jag Magnus Manhammar (S) är mycket bra och hans budskap gick säkert hem hos en del av de som lyssnade. Lars Karlsson (C) var en humoristisk och trevlig bekantskap som jag aldrig ens hört talas om tidigare. Elin Petersson (M) var faktiskt också rätt bra trots att hon fick många mothugg från särskilt (S) och (SD). Björn Tenland (SD) var mycket lugn och säker och framförde Sverigedemokraternas EU-politik utmärkt!

Gemytlig EU-debatt i i Törnströmska gymnasiet

Ett femtiotal elever, lärare och andra lyssnade på debatten. Även Sydöstran var på plats med en reporter och fotograf.

Gemytlig EU-debatt i Törnströmska gymnasiet

De fyra debattörerna, från vänster Magnus Manhammar (S), Lars Karlsson (C), Elin Petersson (M) och Björn Tenland (SD)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>