Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Patetiskt av BLT!

“Journalisten” Simone HansenBLT kommer idag med en patetisk artikel om Björn Söder och Kristina Winbergs besök i Karlskrona i lördags. Här handlar artikeln nästan uteslutande om “demonstrationen” mot Björns besök och för oss som var där är det ju bara löjligt att skriva att det var drygt 100 demonstranter, för det var maximalt 50 och då tog jag många bilder även på “demonstranterna”. I vanlig ordning är det enligt gammelmedier som BLT minst dubbelt så många “demonstranter” mot i verkligheten, medan de som lyssnade alltid är mindre än hälften av hur många de var i verkligheten.

Ett exempel är från Kent Ekeroths föreläsning i Karlskrona för ett par månader sedan. Enligt Sydöstrans utsände Ebba Blume lyssnade “ett 40-tal anhängare” när det i verkligheten var exakt 83 medlemmar, sympatisörer och nyfikna på plats. Den gången hittade “journalisten” inga protester så artikeln handlade bara om “järnrör” och Avpixlat samt några rader om att det var två polisbilar på plats, men inget om föreläsningen.

Inte undra på att fler och fler i Sverige för varje dag som går väljer att läsa ocensurerade alternativ som t ex Avpixlat nedan där man kan ta del av verkligheten utan censur, tillrättalägganden, vinklingar och rena lögner.

Avpixlat - Ocensurerade nyheter på internet

2 comments to Patetiskt av BLT!

  • B-E Johansson

    Inga vinklingar i Avpixlat var väl att ta i. Därmed inte sagt att de också har rätt till sin agenda och rätt att komma ut med den. För att vuxet folk sen skall kunna dra sina egna slutsatser om sakernas tillstånd

  • Karlskronabloggen

    Ja, du har rätt, det är klart att även Avpixlat vinklar ibland, däremot tvekar de inte för att skriva om händelser som unisont mörkläggs i all gammelmedia p g a att de inte faller under “Lilla Saltsjöbadsavtalet”.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>