Arkiv

Bokbörsen

Dags att läsa “Låsningen”

Igår fick jag ett SMS från Karlskrona Stadsbibliotek att jag kunde hämta boken Låsningen som jag beställde några dagar tidigare och som tidigare låntagare varit snäll nog att lämna tillbaka innan sista dagen! Boken är skriven av docenten i företagsekonomi Jan Tullberg och är alldeles nyutkommen! Boken handlar om Sveriges havererade invandringspolitik och jag kommer att skriva en recension av boken både här och i andra forum!

Dags att läsa "Låsningen"

 

Bokus: “Låsningen – En analys av svensk invandringspolitik”

2 comments to Dags att läsa “Låsningen”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>