Arkiv

Bokbörsen

Vilken underbar valaffisch!

Igår lanserade United Kingdom Independent Party (UKIP) denna helt underbara valaffisch inför EU-valet, som i Storbritannien hålls torsdagen den 22 maj 2014. Karismatiske partiledaren Nigel Farage längst till vänster är den som vill ge landet sin egen röst tillbaka och inte längre vara med i monsterunionen EU. I övrigt är det de andra partiernas ledare från vänster premiärminister David Cameron (Conservatives), Ed Miliband (Labour) och Nick Clegg (Liberal Democrats). I de senaste tre opinionsmätningarna har UKIP varit största parti i Storbritannien med 31, 36 respektive 38 procent och partiet lyckas verkligen engagera sina medlemmar och väljare som sprider information vidare. Det är en enorm aktivitet från UKIP bl a på Facebook!

Vilken underbar valaffisch!

1 comment to Vilken underbar valaffisch!

  • Fd Ka-bo

    En excellent utförd valaffisch!
    Något liknande lär vi nog aldrig få se i Sverige, skulle förmodligen betecknas som “kränkande”!
    Ett bra foto på Farage och tre ..mindre bra på de övriga.
    Välgjort arbete.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>