Arkiv

Bokbörsen

Politiska vildar i Karlskrona

Karlskrona har tydligen någon form av rekord när det gäller politiska vildar i kommunfullmäktige! Att flera ledamöter väljer att avgå under en mandatperiod är inte ovanligt, men de ersätts då av nästa namn på partiets valsedel. I Karlskrona har dock hela sju ledamöter valt att sitta kvar som politiska vildar, varav fem moderater och senast socialdemokraten Yvonne Sandberg-Fries som bytte till Miljöpartiet. Den sjunde var Simon Gruvström från Sverigedemokraterna som dock nu avsagt sig sin plats i kommunfullmäktige. Turbulensen i Moderaterna framgår klart i klippet nedan och nu är det nybildade Karlskronapartiet som gäller.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>