Arkiv

Bokbörsen

Hemköp nyöppnar

Idag klockan 10.00 hade HemköpRonnebygatan nyinvigning efter renovering och ett hundratal personer väntade utanför. Affären har varit öppen under hela renoveringen, men det har varit lite stökigt och svårt att hitta vissa varor. Nu ska allt vara klart och här öppnas portarna exakt klockan 10.00 och man kan även se personalen i vita rockar innanför rutan till vänster. De hade bl a till uppgift att dela ut en ros till de första 200 kunderna! För min del blev det ingen handling för de speciella extrapriserna i samband med öppningen gäller t o m söndag.

Hemköp nyöppnar

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>