Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Pang i bygget 38 år

Mitt absoluta favorithumorprogram är Fawlty Towers, eller Pang i bygget som den fick heta i Sverige! Har just sett igenom alla tolv avsnitten igen och de är lika roliga varje gång. Första gången serien sändes i svensk TV var 1976 då det bara fanns två TV-kanaler och jag minns den gick samtidigt som OS i Montreal, men jag slog alltid över för att kolla och sen kom en repris något år senare som blev en enorm succé! Jag vet inte vilket som är mitt favoritavsnitt, men kanske det med psykiatern som är hotellgäst och hittar “underlag för en hel konferens” på hotellet eller det med den döde gästen som avlidit under natten och bärs runt mellan olika rum och köket.

Pang i bygget 38 år

1 comment to Pang i bygget 38 år

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>