Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Avpixlat får ansvarig utgivare!

Mats Dagerlind blir ansvarig utgivare för AvpixlatDagens huvudnyhet är att Avpixlat nu tar steget fullt ut för att bli ett traditionellt media och skaffar utgivningsbevis och att krönikören Mats Dagerlind axlar rollen som ansvarig utgivare. Det innebär att Avpixlat får samma rättigheter och skyldigheter som alla traditionella medier i Sverige!

Det är ett bra val av Avpixlat och vi får nu se hur gammelmedierna kommer att tackla detta! Nu går det inte längre att köra med de vanliga epiteten om hatsajt och att redaktionen döljer sig bakom anonymitet. Det kommer säkert många okynnesanmälningar, men jag har aldrig läst någon ARTIKEL på Avpixlat som skulle kunna fällas.

Jag kan tänka mig att en av orsakerna är att det nyligen kom en dom från Högsta Domstolen om att ansvarig utgivare INTE är ansvarig för det som skrivs i kommentarsfälten, såvida de inte är förhandsmodererade, vilket de inte är på Avpixlat. Däremot plockas olämpliga kommentarer från vänstertroll som skriver precis rakt emot vad de tycker regelbundet bort, plus givetvis andra kommentarer som går över gränsen för vad som är lämpligt.

Mats Dagerlind kommenterar till Mediatrender “–Vårt mål är att driva seriös opinionsbildning och det är viktigt framför allt nu under valåret då vi kommer att stödja Sverigedemokraterna”.

Avpixlat: “Avpixlat skaffar utgivningsbevis och ansvarig utgivare”
Dagens Nyheter: “Avpixlat ansöker om utgivningsbevis”
Fria Tider: “Avpixlat har ansökt om utgivningsbevis”

Avpixlat - Ocensurerade nyheter på internet

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>