Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Tredje största parti?

Såg just en repris av veckans debatt mellan Jimmie Åkesson (SD) och Gustav Fridolin (MP) som handlade om kampen om att bli tredje största parti i Sveriges Riksdag. Kollade sen in lite på Unibet och deras spel på de kommande valen i maj och september och där fanns en del riktigt intressanta odds. Liksom vid förra valet brukar spelbolagen ha bättre koll än de censurerade gammelmedierna, minns att Unibet 2010 hade 1,01 i odds på att Sverigedemokraterna skulle komma in i riksdagen, d v s det var självklart. Nu kan man spela på vilket parti som blir tredje störst och det är en massiv övervikt för Sverigedemokraterna som framgår av bilden nedan!

Tredje största parti vid valet den 14 september 2014?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>