Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Ladbrokes verkar ha koll!

Spel på valet den 14 september 2014 dyker nu upp hos fler och fler spelbolag. Här har vi ett av världens största spelbolag Ladbrokes och deras odds på om Sverigedemokraterna får över eller under tio procent av rösterna. Bara 1,33 i odds för att det blir över tio procent och det stämmer rätt väl, eftersom Sverigedemokraterna fördubblat sina röstsiffror i samtliga allmänna val hittills. En fördubbling skulle innebära 11,4 procent, men jag är faktiskt rätt säker på att det kommer att bli betydligt mer än så och det blir en intressant resa fram mot valet! Fast 33 procents ränta på drygt ett halvår är med stor säkerhet väl investerade pengar! Ett ännu bättre spel är 1,44 i odds på att Sverigedemokraterna blir tredje största parti efter valet, vilket de nu varit i 14 månader i rad om man tar genomsnittet från alla opinionsundersökningar.

Ladbrokes verkar ha koll!

1 comment to Ladbrokes verkar ha koll!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>