Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Stolliga Sydöstran!

Sydöstran hade en “journalist” på plats en liten stund under Kent Ekeroths föreläsning igår. Ebba Blume lyckas klämma in EN mening om själva föreläsningen i en artikel fylld av faktafel. Hon skriver att det var ett 40-tal åhörare när det i själva verket var det dubbla (Hade det varit V eller MP hade det säkert varit 150 åhörare i artikeln). I övrigt tyckte hon det var intressant att det stod två polisbilar utanför, men missar den SÄPO-bevakning Kent Ekeroth hade inne i lokalen. Resten av artikeln handlar givetvis om “järnrören” som i verkligheten var lätta aluminiumrör som plockades upp för att eventuellt behöva försvara sig i avvaktan på att polisen skulle dyka upp. Sen kommer givetvis även ett stycke om Avpixlat som hon totalt felaktigt kallar “den främlingsfientliga sajten” och tar upp att Kent eftertaxerats med 200 000 kronor eftersom han via sitt bankgiro slussat donerade pengar från läsarna vidare till Avpixlat. Jag förutsätter att den upptaxeringen är överklagad och att Kent kommer att få rätt i det fallet. Hade donationerna kunnat skickas direkt till ett konto på Avpixlat hade ingen skatt utgått.

Ännu stolligare är en helsidesartikel av samma “journalist” som handlar om Svenskarnas parti och deras flygbladsutdelning i Wachtmeister Galleria i lördags. Det måste ju vara guld värt för det partiet att få en gratis helsida i Sydöstran som inte förstår att uppmärksamheten får helt motsatt effekt. Det är bl a en intervju med Mikael Eriksson (SvP) som tänker kandidera i kommunalvalet i Karlskrona i höst. Som om det inte skulle räcka med stolligheter har Sydöstran kallat in Magnus Manhammar (S) och EXPO som skulle försöka övertala Mikael Eriksson att inte kandidera. Samme Manhammar som blivit en driftkucku runt många fikabord på arbetsplatser när han under EXPO-flagg åkt runt och talat till LO-medlemmar och hållit “utbildningar” för att få lyssnarna att inte rösta på Sverigedemokraterna. Sånt trams får naturligtvis helt motsatt effekt och de flesta blir nog ännu mer motiverade att rösta på (SD) när det kommer någon “besserwisser” som tror att arbetarna inte kan tänka själva. Redan idag är (SD) näst största parti i LO-kollektivet med 16 procent av sympatisörerna.

Som så många gånger tidigare avslutar jag med:

“Läs Avpixlat, Fria Tider och andra ocensurerade nya medier och jämför sedan med hur samma nyheter beskrivs och mörkläggs i de censurerade gammelmedierna. Du kommer även att ta del av vilka nyheter som unisont helt förtigs i SVT, TV4, Sveriges Radio, Aftonbladet, Expressen, DN, Svenska Dagbladet, BLT och andra gammelmedier.

Bilda dig sedan en EGEN uppfattning om vilka nyheter DU tycker är är mest relevanta och bäst beskriver verkligheten i demokraturen Sverige! Jag är helt säker på vad svaret blir!”

Glädjande att se hur Avpixlat får fler och fler besökare för varje dag som går!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>