Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Långsam rivning pga regler

Jag brukar gå förbi och kolla rivningen av gamla “Nya Järnhandeln” varje dag och har undrat lite varför det tar så lång tid? Idag fick jag en pratstund med en av de som sköter rivningen och fick som svar att tidigare hade man jämnat huset med marken på några timmar, men idag gäller regler att allt måste sorteras.

Det är ungefär som på soptippen i Bubbetorp att allt ska läggas i olika containrar. Lite konstigt att se en grävskopa igång med att plocka bort några brädor från taket för att lägga i en särskild hög för att sedan lägga eventuellt metall- eller plastskrot i särskilda högar. För min del tycker jag det borde varit enklare och snabbare att först riva allt och göra denna uppdelning senare, men de följer väl bara de regler som gäller?

Långsam rivning pga regler

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>