Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Bert Karlsson är sur!

Nöjesprofilen och tidigare partiledaren Bert Karlsson är idag mycket sur eftersom han inte får köpa exklusiva Hanöhus i Hällevik för att göra om det till asylboende. Protesterna från omgivningarna har varit massiva, bl a har Mjällby AIF, Facklan och Jazz i Hällevik kritiserat planerna, vilket gjort att ägaren Tonnie Rittstam tagit illa vid sig och beslutat avsluta samarbetet med Bert Karlsson.

Nu tror jag inte det är enda orsaken, för protesterna från alla villaägare och sommarstugeägare i området har påverkat ännu mer bl a eftersom de skulle få se rasande priser på sina fastigheter. Jag pratade faktiskt av en händelse med en sådan villaägare igår och det är ingen “arg ung man” (som det brukar heta) utan en äldre och ytterst högutbildad och välbetald person som berättade lite om de protester de bidragit med.

Jag gissar det skålas i champagne idag i många villor i Hällevik!

Bert Karlsson: Alla är tydligen Sverigedemokrater där

2 comments to Bert Karlsson är sur!

  • Fd Ka-bo

    Detta sammankopplat med händelserna i “Konsum i Ljsne” som återges ovan ger väl hela problemet i ett nötskal???

  • Karlskronabloggen

    Exakt, det är bara försök till mörkläggning av Migrationsverket när det gäller Ljuse för de vet mycket väl verkligheten och hade inte annars stått för kostnaden för väktarna.

    När det gäller Bert och Hanöhus tror jag inte att “alla är Sverigedemokrater” även om Sölvesborg är ett starkt fäste med tolv procent 2010. Det är helt enkelt att de som bor i Hällevik och omgivningar ser till verkligheten och förhoppningsvis vaknar några ytterligare och röstar på Sverigedemokraterna i de fyra valen i år!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>