Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Richard Jomshof om våld mot politiker

Karlskronaprofilen Richard Jomshof (SD) gjorde än en gång en lysande insats i talarstolen i Sveriges Riksdag, precis som jag skrivit tidigare. Här har någon klippt ihop hans tre anföranden på sex plus fyra plus två minuter och lagt ut på YouTube. Om någon undrar om han fick svar på några av de frågor han ställer i inlägget fick han inte det, men det här var en typ av debatt där alla hade samma tid och ingen kunde ta replik för att svara på frågor utan alla åtta deltagarna körde rakt av med sina förberedda totala tolv minuter.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>