Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Billiga möbler

Dagens Bild kommer från Järnvägstorget och en ny möbelaffär som startat i samma lokal som gamla Werner Ericsson Möbler. Där köpte jag många möbler genom åren, men sen lades affären ned och det var väl någon loppisbutik i lokalerna under några år. Nu dock åter möbelaffär mest med inriktning på soffor och sängar om jag förstod det rätt. Det verkade vara billiga priser så det blir nog fler besök! Namnet nu är Farbror Fynd och är en outletbutik som finns i flera städer i Sverige.

Billiga möbler hos Farbror Fynd

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>