Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Nytt parti: “Nya Karlskrona”

Moderaternas ordförande i Karlskrona Nicklas Platow har nu tröttnat på tramset i Moderaterna och bildar ett nytt parti “Nya Karlskrona” som ställer upp i kommunalvalet till hösten! Inte den bästa lösningen enligt min mening, men kanske bra för honom och Nicklas kan säkert få många röster från Moderaterna och övriga i Alliansen till Nya Karlskrona så det kan bli helt nya konstellationer i Karlskronas kommunfullmäktige! Vi har ju sett många sådana lyckade lokala nya partier i andra delar av Sverige tidigare genom åren!

3 comments to Nytt parti: “Nya Karlskrona”

 • man kanske ska starta ett eget 🙂

 • Karlskronabloggen

  Ja, det kan säkert gå Victor, det gäller bara att sprida informationen på rätt sätt.

  Nicklas kommer säkert att få in sitt parti i kommunfullmäktige för han har en grund att stå på och moderaterna verkar helt delade här. Sen är frågan hur många partikamrater han får med sig till det nya partiet!

  Vi har ju haft några andra som startat egna partier genom åren, exempelvis Michael Håkansson med Idépartiet som säkert kommit in i fullmäktige om han inte gjort bort sig i direktsänd radio. Han fick vara med i slutdebatten i Radio Blekinge inför valet och förklarade då att “partiet har inget program” så där försvann tusentals röster.

  Sen hade vi killen i Nättraby jag inte minns namnet på som startade ett nytt parti och väl faktiskt var rätt nära att komma in i fullmäktige. Själv minns jag mest hans totalt otroliga flygblad på fyra A-sidor skrivet med enbart VERSALER som var totalt oläsbart och jag har ett exemplar någonstans i gömmorna!

 • AWSvensson

  Vad bottnar denna oro och avhopp som man läst rubrikerna i BLT. Som gammelmoderat så måste man känna sig sviken av Reinfeldt , att i valrörelsen försvara en oansvarig asylhantering kan inte känas angenämt

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>