Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Oj, vad mycket om SD idag!

Det var otroligt vad mycket som handlade om Sverigedemokraterna i dagens nyhetsflöde i olika svenska medier! Jag nöjer mig med att utan kommentarer länka till de flesta av artiklarna nedan!

Intervjun i Aftonbladet med Jimmie Åkesson är hyfsat neutral och nu valde tidningen att skicka fram någon ny “journalist” efter den totala katastrofintervjun av Lena Mellin och hennes vapendragare (som jag aldrig minns namnet på) i Almedalen i somras. Inte ett ord om några “järnrör“, men bra att Avpixlat och Kent Ekeroth kom upp för all gratisreklam för Avpixlat är bra inför supervalåret 2014!

Sen ser man nu att det inte bara är socialdemokrater som byter parti till Sverigedemokraterna utan även moderater och var så säker på att det kommer att bli många sådana partibyten innan valet i september!

Bra illustration till intervjun i Aftonbladet med en förbittrad Fredrik Reinfeldt i bakgrunden! Han har ju blivit totalt tillintetgjord de två gånger han under drygt tre år vågat sig upp i talarstolen och ta replik på Jimmie Åkesson!

Aftonbladet: “Jimmie Åkesson: Lyser av hat när Reinfeldt debatterar med mig”

Sveriges Television: “Kraftig medlemsökning i SD”

Avpixlat: “SVT fälls-for-SD-fientligt-inslag-infor-kyrkovalet”

Nerikes Allehanda: “Två M går till SD”

SD-Kuriren: “Johnny Skalin: Därför stämmer jag Sundsvalls Tidning”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>