Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Mörkläggning i tidningar

Riksdagsman Thoralf Alfsson (SD) i Kalmar skriver idag i sin blogg om de mordhot som han och kollegan Kent Ekeroth (SD) blivit utsatta för av en 27-årig man från Sundbyberg. Thoralf blev i ett mail kallad “äcklig jude som borde malas ned till hund- och grisfoder” och även Kent Ekeroth fick liknande hotelser från mannen. Genom SÄPO och internetoperatören spårades 27-åringen som erkände och angav som motiv att Thoralf och Kent “talat illa om islam“. Mannen är nu åtalad för olaga hot, men ångrar ingenting och säger t o m enligt Barometerns artikel om Kent Ekeroth “Ja, absolut. Jag vill fortfarande döda honom”.

Artikeln i Barometern är för en gångs skull helt riktig och utelämnar inga fakta, medan däremot “lokalkonkurrenten” Östran levererar en helt bedrövligt politiskt korrekt artikel där alla relevanta fakta utlämnas. Artiklarna finns inte på nätet, men båda finns att läsa i Thoralfs blogg genom att klicka på bilden nedan!

Det verkar bara vara de två lokaltidningarna i Kalmar som uppmärksammar mordhoten, i övrig gammelmedia gäller “locket på” som vanligt när det gäller hot mot politiker från Sverigedemokraterna.

Mordhot mot Thoralf Alfsson och Kent Ekeroth

UPPDATERAT:
Tänk om det varit motsatt förhållande, dvs om någon högerextremist på motsvarande sätt mordhotat någon av de muslimska riksdagsmännen, t ex Abdirizak Waberi (M) eller Mehmet Kaplan (MP)? Då hade det garanterat varit fullt pådrag i alla gammelmedier och säkert direktsändningar från rättgången mot den som hotat, men här är det “locket på”!

Länkar till de nya moderna medierna som vågar skriva om mordhoten:
Avpixlat: “Muslimsk rasist åtalad för mordhot mot SD-politiker
Fria Tider: “Radikal muslim hotade SD-politiker till livet”
Exponerat: “SD-politiker hotad till livet av muslim”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>