Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Journalistjobb försvinner

Tidskriften Journalisten skriver att minst 398 “journalister” fått sparken under 2013 och att minst 38 lokalredaktioner har stängts under året.

Journalistprofessorn Jesper Strömbäck, som verkar ha sovit under en sten de senaste åren, kallar i artikeln detta ”djupt oroväckande för demokratin”. Jag skulle vilja säga precis tvärtom för det som är “djupt oroväckande för demokratin” är att “journalisterna” i alla gammelmedier censurerar och ibland helt mörklägger viss typ av information, ungefär som i de gamla öststaterna. Det är inte att undra över att “journalister” är Sveriges minst förtroendeingivande yrkesgrupp eftersom fler och fler upptäcker de ocensurerade nya nätmedierna där man kan ta del av den tragiska verkligheten i dagens Sverige.

Jag tror tidningsredaktionerna får vänja sig vid betydligt större neddragningar framöver så länge de fortsätter vara åsiktspoliser och sprida politiska korrekta lögner i syfte att desinformera svenska folket. Länk till artikeln:

Journalisten: “398 jobb borta i år – minst”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>