Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Folkvettsexperten” talar

Härligt att se att Affe åter kommit igång med sina fantastiska seriestrips i Affes Statistik-blogg! Det var inte bara i Dagens Nyheter som “folkvettsexpertenMagdalena Ribbing fick utrymme att utbilda svenska folket om hur man ska reagera om någon vid julmiddagen tar upp verkligheten i dagens Sverige. Det är nog bara just i Sverige det kan få förekomma att en äldre dam sitter och har ett uppfostringstal till vuxna i STV inför julen.

Det hade dock det goda med sig att Affe kunde göra ytterligare en seriestrip och bilden nedan är bara en av många i konversationen och vill du se hela är det bara att klicka på bilden så kommer du till Affe!

"Folkvettsexperten" Magdalena Ribbing uppfostrar vuxna svenskar

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>