Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Spela på valet 2014

Spelbolagen har redan öppnat upp för spel på riksdagsvalet 2014. Mest intressant var, tills tidigare idag, Unibet som erbjöd hela 1.45 gånger pengarna om Sverigedemokraterna kommer att få över 8.5 procent av rösterna. Nu har dock Unibet vaknat och sänkt oddset till 1.30, vilket jag ändå tror kan vara en bra investering även om du man får vänta tills efter valet innan pengarna kommer in på kontot.

Just nu snittar Sverigedemokraterna på över 11 procent om man jämför alla nio opinionsinstitutens undersökningar på Status.st! Tänk också på att det oftast är mellan 15 och 20 procent i alla undersökningar som uppger sig vara “osäkra” av olika anledningar!

sd-over-85

Som jämförelse lämnar Ladbrokes just nu 1,33 i odds på att Sverigedemokraterna kommer att få över 10 procent i riksdagsvalet, men rimligen också ett bra spel!

Spelbolagen har bra koll och vi kan minnas att Unibet hade 1.01 i odds för att Sverigedemokraterna skulle komma in i riksdagen 2010. Det var alltså fullständigt självklart för spelbolagen den gången, precis som för mig.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>