Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Richard om “elefanten”

Richard Jomshof försöker stoppa fallet i Pisarankingen

Richard Jomshof (SD) är den ende politikern i debatten som förstår hur Sverige ska stoppa det katastrofala fallet i den internationella Pisarankingen.

Sent på eftermiddagen följde jag HELA debatten i Sveriges Riksdag på nästan exakt två timmar om de katastrofalt försämrade skolresultaten i Sverige. Alliansen skyller på tidigare regeringar och de rödgröna skyller på Alliansen. Det var faktiskt en bra debatt för inget av partierna från Sjuklövern hade skickat fram sina värsta stolpskott så det var bra fart i debatten. Talarna hade 6+4+2 minuter till förfogande och inga repliker.

Det är tragiskt att inget av sjuklöverpartierna ens med ett enda ord under två timmar tog upp den SJÄLVKLARA anledningen till den svenska skolans förfall i den internationella Pisarankingen! Den enda som gjorde det var Karlskronaprofilen Richard Jomshof från Sverigedemokraterna i sitt andra anförande på fyra minuter nedan!

Lyssna på dessa fyra minuter nedan och fundera själv på orsaken om du inte redan vet!

Richard börjar också mycket riktigt med
“Nu tänker jag diskutera elefanten i rummet…”

2 comments to Richard om “elefanten”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>