Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

SD:s bästa valarbetare!

Stellan Bojerud

Stellan Bojerud

Ja jisses, nu hakar hatsajten Aftonbladet på i drevet mot Sverigedemokraterna  genom att ur sina sammanhang rycka citat och medvetet inte förstå ironi och sarkasm, trots att det är helt uppenbart att så är fallet.

Desperationen är stor och det är obegripligt att gammelmedierna inte förstår att detta rena trams bara ökar stödet för Sverigedemokraterna!

Den här gången är det överstelöjtnanten och riksdagsmannen Stellan Bojerud som skapar påhittade rubriker. Mycket lågt av Aftonbladet, som inte tycks förstå att de tillsammans med Expressen blir Sverigedemokraternas bästa valarbetare med denna typ av mediadrev.

Alla som läser artikeln i Aftonbladet och har normal intelligens kan se hur otroligt vinklad den är med dessa lösryckta citat och ren ironi. Stellan skriver också alltid under sitt eget namn på alla hemsidor, precis som partiets riktlinjer är för Sverigedemokrater som är politiskt förtroendevalda.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>