Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Mats Johansson lämnar KHK

Mats Johansson

Mats Johansson, numera f d klubbchef i Karlskrona HK

Klubbchefen i Karlskrona Hockeyklubb  Mats Johansson lämnar med omedelbar verkan jobbet som klubbchef i den allsvenska föreningen.

Klubbens ordförande Rolf Lindberg och styrelsen säger “En enig styrelse har efter en bred analys och utvärdering funnit att den inte har förtroende för, och med anledning av det inte heller finns förutsättningar för fortsatt samarbete med, Mats Johansson i hans roll som klubbchef.”

Mats Johansson kommenterar med “Visst är det bittert. Det finns en förtroendeklyfta mellan styrelsen och mig och den är ömsesidig.”

Nu har jag ingen som helst insyn i Karlskrona HK, men jag blev ändå mycket förvånad över beslutet. Har hört några intervjuer med Mats Johansson och blev mycket överraskad över hur kunnig han verkade vara inom hockeyn och det engagemang han verkade visa.

Jag gissar att Mats Johansson efter helgerna kommer att återvända till politiken på ett eller annat sätt för Socialdemokraterna. Om det sen blir bra eller dåligt får framtiden utvisa. År 2006 förlorade han som kommunalråd valet i Karlskrona helt på egen hand genom att vägra sitta i samma soffa som Richard Jomshof (SD) i direktsändning i TV4 och miste därefter Socialdemokraternas flera decennier långa maktposition.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>