Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Sentio december 2013

Dagens opinionsmätning kommer från Sentio där Sverigedemokraterna fortsätter att starkt avancera framåt och når 13,7 procent! Observera också att denna undersökning gjordes innan Expressen, med hjälp av vänsterextrema rörelser, hackat sig in på användarkonton hos Disqus och “hängt ut” ett stort antal personer som valt att skriva anonymt på sajter som Avpixlat, Fria Tider och Exponerat.

Som jag skrivit tidigare är jag helt övertygad om att detta kommer att få totalt motsatt effekt mot den Expressen vill. Sverigedemokraterna kommer att öka ännu mer, precis som vid Expressens tidigare “avslöjande” och det som i gammelmedier kallas “järnrörsskandalen”, som i verkligheten var som en storm i ett vattenglas, vilket många svenskar direkt genomskådade.

För övrigt inte bara svenskar, Sveriges Radio Ekot rapporterar idag från Statistiska Centralbyråns senaste undersökning att stödet för Sverigedemokraterna bland utlandsfödda män ökat från 1,6 procent 2010 till 7,3 procent 2013 och det är lätt att förstå orsaken om man tar bort skygglapparna.

Sentio december 2013

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>