Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Svängigt hos Demoskop!

Den opinionsmätning det brukar svänga mest i är Demoskop som nu kommit med sin senaste mätning. Miljöpartiet backar med hela 3,5 procent och även Sverigedemokraterna backar med drygt en procent och Moderaterna med drygt två  procent. Övriga fem partier ökar, men Centerpartiet ligger fortfarande klart under fyra procent och Kristdemokraterna farligt nära spärren. Märkligt stor ökning för Folkpartiet men undersökningen är gjord innan de katastrofala resultaten i Folkpartiets hjärtefråga skolan presenterades.

Svängigt hos Demoskop i december 2013

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>