Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Panik efter annons i Dagens Nyheter

Panik efter annons i Dagens Nyheter

Den samlade Twittervänstern har drabbats av total panik och går till skarp attack mot Dagens Nyheter som idag publicerade ovanstående annons från Debattförlaget. Det gäller som synes boken Invandring och mörkläggning som blivit så omåttligt populär att den nu fått tryckas i en ny upplaga!

Boken är skriven av Karl-Olov Arnstberg som är professor i etnologi och Gunnar Sandelin som är socionom och journalist. Jag har tidigare recenserat denna fantastiska bok här i Karlskronabloggen. Lyckades låna den på Karlskrona Stadsbibliotek och läste den faktiskt från pärm till pärm två gånger.

Jag kan verkligen rekommendera alla att köpa eller låna boken som garanterat kommer att ge alla verklighetsfrånvända svenska medborgare en tankeställare. Faktiskt en perfekt julklapp!

Boken bygger enbart på FAKTA från offentlig statistik och de två författarna är helt politiskt obundna och det var också därför Dagens Nyheter accepterade annonsen. Efter vänsterstormen har chefredaktör Peter Wolodarski gått ut och försvarat annonsen bl a med nedanstående uttalande:

Dagens Nyheter: “Annons i DN väcker debatt – DN:s chefredaktören svarar på kritiken”

Relaterat:
Avpixlat: “PK-hysteri efter bokannons”
Fria Tider: “Vänstervrede efter invandringskritisk bokannons i DN”

Debattförlaget: Köp boken – som vanlig bok eller e-bok (finns även på Bokus och Adlibris)

Ytterligare relaterat:
Tipspromenad: “Vad vet DU om invandringen och invandringspolitiken”
(13 frågor och jag hade faktiskt alla rätt, men då har jag som sagt läst boken två gånger och hängt med i de senaste totalt absurda siffrorna kring bl a Syrien som inte är med i boken).

1 comment to Panik efter annons i Dagens Nyheter

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>