Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Föreningen Gamla Carlscrona säljer böcker

Jag har tidigare gjort reklam för Föreningen Gamla Carlscrona och deras senaste årsbok 2013 “En vandring i Carlscrona” som är både läs- och sevärd. Fram till jul har föreningen ett försäljningsbord utanför CityHallen inne i Wachtmeister Galleria. Boken kostar 120 kronor för medlemmar och 160 kronor om man inte är medlem. Det går även att teckna medlemskap för 2014 vilket kostar 100 kronor och då även inkluderar två nummer av den 48-sidiga medlemstidskriften Kaulskroniten som kommer direkt i brevlådan två gånger om året!

Det går även att till starkt reducerat pris köpa årsboken från 2010 som heter “Folkliv och händelser i bild från Karlskrona“. Boken innehåller 144 sidor med helt unika bilder från 1900-talets första hälft och jag lånade själv ut ett tjugotal bilder till boken. Den kostar bara 50 kronor för tillfället eftersom föreningen vill sälja slut på restupplagan!

Bordet utanför CityHallen finns normalt på plats fredag t o m söndag klockan 12.00-16.00, men det är ingen garanti att det alltid är någon där. Idag började försäljningen redan strax efter elva och när jag var där vid tolvtiden hade redan 25 böcker sålts av Rolf Andersson till vänster och föreningens ordförande Göran Mårtensson till höger. Helt klart är båda böckerna mycket trevliga julklappar till de som är intresserade av Karlskronas historia!

Föreningen Gamla Carlscrona

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>