Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Carlskrona Lager

Dagens Bild blir från Systembolaget, där jag tidigare inte sett nedanstående Carlskrona Lager som är en mörk öl! Carlskrona Pilsner har jag sett tidigare och köpt ett antal flaskor att ge bort, men faktiskt inte provat att dricka den! Vi får väl prova ett par flaskor av varje framåt jul! Lite väl dyra kanske för 33 centiliter, men efter vad jag läst på nätet lär de vara goda så några flaskor blir det nog till julmaten! Finns bara att köpa i Karlskrona och Ronneby, men går att beställa i alla andra affärer i Sverige.

Carlskrona Lager

Carlskrona Lager

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>