Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Owe Thörnqvist – Sverigebesöket

Owe Thörnqvist var på sin tid en mycket populär artist i Sverige och nedan kommer nog en av anledningarna till att han inte synts i svenska gammelmedier, även om han sedan länge bor i Spanien.

Lyssna på låten nedanför som han själv har skrivit och heter Sverigebesöket som är skriven för över 30 år sedan innan de verkliga problemen i Sverige började!

Lyssna mycket noga på den ytterst politiskt inkorrekta texten!

2 comments to Owe Thörnqvist – Sverigebesöket

  • Fd Ka-bo

    30 år sen, vad tiden går..
    De yngre kanske inte känner till att denna melodi “dödskallemärktes” av SR (och dess skivarkiv) redan från början. Den fick alltså inte spelas i radio. SÅ känsligt var detta ämne, redan då..

  • Karlskronabloggen

    Det förklarar varför jag aldrig hört låten tidigare. Såg någonstans att han fått tre låtar “dödskallemärkta” hos Sveriges Radio! Tur att det finns åtminstone relativt ocensurerade nya medier som YouTube, även om de ibland också är inne och censurerar.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>